sunnuntai 24. marraskuuta 2019

24.11.2019

24.11.2019

Hyvin nukutun, mutta ei levätyn yön jälkeen sisäisen kellon herättäessä aamuseitsemältä oli aika lähteä tutkimusmatkalle. Aamupalaa naamaan ja kävelemään kohti keskustaa. Hotelli tarjosi ravitsevan aamupalan, minkä voimin jaksoi tarpoa Red River Colonylle ja keskustaan.

Keskusta on kuitenkin iso, joten muutaman tunnin kävelyllä ei paljoa kehtaisi myöntää, että tietää paikkoja. Kävelyllä kuitenkin sai mielen virkistymään ja vähän karistettua lennoista johtuvia lihasjumeja. Keskustassa piti ainakin käydä katsomassa Bell MTS Place, eli Winnipeg Jets NHL- Joukkueen kotistadion. Areena sijaitsi itseasiassa muutaman korttelin päästä hotellista, joten paljon tuli pyörittyä lähistöllä.
Kävelyn jälkeen tuli palattua Hotellille ja viestittelemään oppilaille. Oppilaiden kanssa tuli jo aikaisemmin laitettua viestiä, että jos nähtäisiin mahdollisimman pian. Rosa Hynynen kysyikin, että mitä teen illemmalla. Vastaus oli yksinkertainen, En tiennyt. Hän kuitenkin ehdotti, että jos tulisin käymään heidän Homestay "Äidin" tyttärelle seuraamaan jalkapallo-ottelua. Tarjolla oli kuulemma saavillinen ruokaa ja tutustumista uusiin ihmisiin.

Taksilla kohteeseen ja ennestään tuttu Kanadalainen ystävyys huokui ovesta sisään astuessa. Kaikki kättelivät ja toivottivat tervetulleiksi. Viikinkimäinen ulkomuotoni aiheutti hilpeyttä. Ilta meni syödessä, juodessa ja tutustuessa ihmisiin. Kaiken kaikkiaan lämmin vastaanotto. Talon isännän miesluolaan pääsi tutustumaan ja perheen koira (En muista nimeä) oli todella lutunen tapaus.

Loppujen lopuksi Judith (Oppilaiden Homestay) lupasi tipauttaa minut takaisin hotellille, koska hän halusi nähdä oliko ketään kaupungilla juhlistamassa Blue Bombersin voittoa.

Ajelun jälkeen hotellille nukkumaan ja kohti seuraavaa aamua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti