lauantai 23. marraskuuta 2019

23.11.2019

23.11.2019

Aamulla sai herättyä jollain ihmeen kaupalla. Tai niin ainakin uskottelin itselleni. Kiitos alitajunta unesta, että myöhästyin aamulennosta. Joka tapauksessa puoli kuuden aikaan terminaalissa nauttimaan kuivaa aamupalaa ja kylmää kahvia laukkutarkastuksen jälkeen.

Ensimmäinen lento lähti klo.7.20, joten noin kaksi tuntia piti kuluttaa aikaansa lentokentällä. Loppujen lopuksi odotus meni nopeasti ja pääsin koneeseen. Lento oli Saksan Frankfurtiin, joka sinällään oli itselle mukavaa, koska olin asunut Saksassa, niin tiesin miten siellä toimitaan, eikä kielimuuri ei ollut esteenä. Matkustus Frankfurtiin kesti noin. 3 tuntia, mikä ei sinällään ollut edes paha, koska tiesi mitä on edessä.

Vaihtoaika Frankfurtin kentällä oli vähän alle neljä tuntia, mikä oli sopivan pituinen, koska kenttä oli kuitenkin niin valtava, että tunnin vaihdolla ei olisi kerennyt vaihtamaan konetta. Monien satojen metrien pituiset käytävät alkoi ahdistamaan, koska oli peloteltu kilometrien kävelystä. Noh, Kuntoilun ja ajankuluttamisen kannalta otin ja kävelin ympäri kenttää.
Kun lopulta löysin oikean lähtöportin, oli aika paremmalle aamupalalle. Mikä olisikaan parempaa, kuin mennä näköalapaikalle syömään McDonald's ateriaa.

Lentokentän virvoitusjuomavalikoima aikuisen mielestä oli myös erittäin hyvä ja seuraavat kaksi tuntia tuli istuttua portin viereisessä kahvilassa.

Mukavinta oli huomata, että seuraava pitkä lento tapahtuisi vanhalla kunnon "Jumbojetillä", joten tilaa ainakin löytyy. Odotus alkaa olemaan ohi ja koneeseen siirtyminen onnistui ilman ihmeellisyyksiä. Kuulutuksessa kyllä mainittiin, että kone on ylibuukattu ja "VAIN" 300€ maksulla olisi päässyt ykkösluokkaan koneen toiseen kerrokseen. En lämmennyt ajatukselle. Vaikkakin olisi ollut mukava viettää seuraavat 8H 40Min isossa laiskanlinnassa. Suomalainen nuukuus iski.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti