keskiviikko 27. marraskuuta 2019

27.11.2019

27.11.2019

Perinteinen hotelliaamianen jo vähän paremmin nukutun yön jälkeen. Energiataso alkaa lähestyä sitä tuttua vanhaa.

Rutiininomaisesti oli oppinut, miten busseja kulkee lähellä niin ei muuta kuin talsimaan kohti bussipysäkkiä ja koululle. Koululla taas vastassa opiskelijat Tim Horton's kahvikupit kädessä intoa täynnä. Dustin Blackwell taas suunnitellut minun päänmenoksi ihmeitä.

Hyppäsimme koulun autoon ja lähdimme tutustumaan paikallisiin korjaamoihin. Dustin sen verta jo tunsi minua, että henkeen ja vereen olen Audimies, joten mikäpä muukaan olisi sopiva paikka kuin käydä Audilla. Pelkästään Showroom, eli alue missä esitellään kalustoa oli suomen mittakaavassa Hinnat päättyen-tasoa, kun taas Winnipegissä Hinnat alkaen-tasoa. Ihmetystä aiheutti sinällään se, että Audi on Kanadassa harvinaista herkkua. Audilla ajavat vain harvat ja valitut hintansa takia, mutta vaikuttavana tekijänä on myös muut kilpailevat Saksalaisvalmisteiset autot. Winnipegissä myös ihmiset pitävät enemmän avolava tyylisistä massiivisista autoista niiden mukavuuden takia.

Joka tapauksessa oli hienoa katsottavaa:






Audin jälkeen menimme tutustumaan vieressä olevaan Mercedes-Benz autotaloon, josta myös huokui huolellisuus, puhtaus, hyvänäpito ja tarkkuus. Huhu-puheiden mukaan pölyä ei löydy mistään. Samalla tavalla kuin Audilla niin Showroomin kalusto oli leuat alas loksauttavaa, mutta alakerrasta löytyvä "Vault"-henkinen käytettyjen autojen showroom aiheutti minussa ehkä hieman enemmän värinää. Kiitos Mercedes-Benz SLR McLarenin ja AMG GTR mallin.

 Eihän tämä päivä vielä nyt loppu ole.............




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti