keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Jatkoa 27.11.2019

Jatkoa 27.11.2019

Niin sanotusti kun päivä oli täynnä autoja, niin meinattiin tehdä opiskelijoiden kanssa jotain muuta mukavaa. Kohteeksi paljastui Assiniboine Zoo Park. Hatusta heitettynä ainakin kolme kertaa Helsingin korkeasaaren kokoinen eläintarha, jostai löytyi ötököitä kaikkien makuun.

Matelijat, kissaeläimet, hirvet, peurat, madot, linnut, kamelit, laamat, kalat, rauskut ja kaikki sieltä välistä.

Kylmä siellä oli tuulen takia, mutta kun pysyi liikkeessä ei ollut mitään ongelmaa. Tuli samalla myös nähtyä sellaisia eläimiä, joista oli vaan lukenut. (Jääkarhut, Lumileopardi, Puuma ja "Red Panda")

Vaikka kiersimme aika vauhdilla eläintarhaa ympäri aikaa kului silti monta tuntia. Mutta opiskelijoiden ja meidän opettajien mielestä oli oikein mukavaa ajanviettoa opiskelijoiden kanssa.
Näytin ilmeisen herkulliselta....

 Eläintarhan jälkeen Homestay emäntä Judith oli pyytänyt minua illalliselle heidän kotiinsa, joten Dustin jätti meidät sinne. Illalliseksi söimme Hampurilaisia ja vietimme aikaa yhdessä. Juttelimme Judithin kanssa koulusta, elämästä ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. Opiskelijoilla oli kyllä hyvä tuuri, koska Judith oli ihana persoona ja omasi hyvän huumorintajun. Lisäksi pelailimme biljardia ja keskustelimme koulusta Judithin kellarissa.

Onnistuneen päivän jälkeen otin bussin ja suuntasin hotellille vällyjen väliin. Sinällään raskas päivä niin uni maittoi ja Jetlag oli poistumassa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti