lauantai 23. marraskuuta 2019

23.11.2019

23.11.2019 (8H aikaero)

Harmituksen määrä lentokoneessa alkoi kasvaa penkin huonouden takia, koska kaikki polvien ja hartioiden väliltä tuntui lihasluujänneiho salaatilta, järjestys vain vaihteli. Loppujen lopuksi pääsin Toronton lentokentälle turvallisesti. Tässä kohtaa alkoi pieni empivä väsymys painaa suomen poikaa, mutta "Jaksaa jaksaa"-Fiiliksellä mentiin ja lähintä Starbucks/Tim Horton'sia metsästämään. Vaihtoaika (2H 50 min) Torontossa meni "Back to the future" tyylisesti todella nopeasti. Toronton kentällä olevat nopeutta muuttavat matkustajien "Liukuhihnat" olivat mielessä ja tuli tutkittua niiden toimintaa internetin välityksellä.

Vielä viimeinen boarding ja lento Winnipegiin. Lento ei onneksi ollut kuin 2H 40Min. Tästä muistan vain laittaneeni jonkun elokuvan pyörimään ja seuraava havahdus on herätä siihen kun kone jysähtää maahan. Väsynyt? Ei toki.


Winnipegin kentälle kun pääsi, ulos koneesta ja laukkuja hakemaan. Kohtalo oli mukana ja laukut tulivat ensimmäisenä laukkuhihnalta ja äkkiä kipittämään ulos ja taksiin. Päivä oikeastaan päättyy siihen, kun pääsee hotellille. Suihkun kautta ja unta kuuppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti