tiistai 26. marraskuuta 2019

26.11.2019

26.11.2019

Seuraava päivä starttasi taas jälleen hotellilla kukonlaulun aikaan, vaikka olisi halunnut nukkua pidempään. Ei vaan pystynyt nukkumaan. Aamupalaksi taas "runsas" pommi ja kohti koulua yhdeksäksi. Kulkeminen helpottui huomattavasti, koska hommasin opiskelijoiden avustamana bussikortin. Aikatauluja oli hankala löytää mistään, mutta kummallisesti Googlen avulla löytyi ajanmukaiset bussiaikataulut. Peukut sille systeemille.

Koululle pääsin vähän ennen yhdeksää ja tarkoitus oli päivän aikana vähän tutustua hallissa tehtäviin töihin ja korjauksiin. Opiskelijat pääsivät korjaamaan ensiksi Moottoripyörää, jonka jälkeen tutustuttiin Moottoripyörän ja auton tehonmittaukseen.



 Iltapäivästä menin itse seuraamaan Elainen opetusta. Elaine oli myös Turussa käymässä silloin, kun vaihto-opiskelijat olivat täällä. Opetus oli hyvin intensiivistä ja asiaa tuli paljon vähässä ajassa, mutta silti opiskelijat olivat täysillä mukana ja sitä oli ilo seurata opettajan näkökulmasta. Kummaksuntaa aiheuttaa vuosittaisten katsastusten puuttuminen. Periaatteessa auto katsastetaan kun ostat tai myyt sen. eli toisin sanoen jos ostat uuden auton, ajat 25 vuotta ja myyt sen, niin se katsastetaan vain kaksi kertaa. Kyseinen ilmiö näkyi kyllä autojen kunnossa. Suomen katsastusmiehet olisivat olleet innoissaan.

Koulupäivän jälkeen menin hyvissä ajoin hotellille, jos vaikka saisi vähän väsymystä pois.

PS. videolinkit tehomittauksiin:
Moottoripyörä dyno
Camaro Dyno

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti