perjantai 29. marraskuuta 2019

29.11.2019

29.11.2019

Viimeinen kokonainen päivä Winnipegissä ja paljon vielä mielessä asioita. Aamupäivästä suuntasimme Red River Collegen Notre Damen campukselle tapaamaan  viimeistä kertaa tavatut ihmiset. Yhteyshenkilöt RRC:n päästä Bryan Meng ja Ed halusivat vielä keskustella vaihdosta  välipalan merkeissä ja kiitokseksi he antoivat Kanadan juhlakolikot kaikille ja minä annoin heille Suomen tuliaiset. Kaikkien kyseisessä vaihtoprojektissa mukana olleet olivat todella tyytyväisiä ja haluasivatkin jatkossa tehdä samanlaisia projekteja eri aloilla. Hyvin mieli hyvästeltiin Kansainvälisyystoimisto.

Minä, Dustin ja opiskelijat siirryimme toisiin tiloihin pitämään arviointikeskustelua. Arviointikeskustelut ja kaikki kirjalliset tehtävät kun saimme hoidettua, Hyvästelimme väliaikaisesti Dustinin ja muut, koska kaikki meistä lupasivat, että me nähdään vielä. Pidämme tämän lupauksen.

Minä menin hotellille hetkeksi aikaa, ja loppuillasta oli tarkoitus nähdä Turussa vaihdossa olleet Niall Rasmussen ja Tyler Rosmus. Tyler oli vielä töissä, mutta Niallin kanssa kävimme paikallisessa Walmartissa tutustumassa tarjontaan. Ja onhan Walmart sellainen paikka, missä pitää käydä jos on Kanadassa. Ei omasta mielestä paljoa eroa Tokmanni/Prisma yhdistelmästä, mutta hauskinta ja eksoottisinta oli kyseisen päivän Black Friday- tarjoukset. Ihmiset olivat aivan sekaisin.

Walmartista suuntasimme Tavern's United Ravintola/Urheilubaariin viimeistä iltaa viettämään ruuan ja juoman kera. Seuraan liittyi Niallin ja Tylerin tuttuja, joten kaikilla oli mukavaa ja ruoka oli hyvää. :) Ilta venyi pikkuhiljaa yöhön ja aloimme suunnistaa kotia kohti, että jaksaa seuraavana päivänä matkustaa melkein 20 tuntia.

Viimeiset kamat taas kasaan vielä ja unta kuuppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti