torstai 28. marraskuuta 2019

28.11.2019

28.11.2019

Pitkä edeltävä päivä vaati veronsa ja alkoi tuntua silmäpusseissa.
Tämä päivä oli aamupäivän osalta omistettu kauppakeskus kiertelylle, tuliaisille ja viimehetken ostoksille. Kiertelimme Polo Parkissa, ostimme tuliaiset ja söimme hyvin.

Noin kello kolme paikallista aikaa suuntasimme Indoor Kartingiin opiskelijoiden, Dustinin ja Dustinin vanhan opettajan kanssa. Ajoimme kolme kisaa suljetussa peltihallissa putkeen, mikä taas aiheutti huonovointisuutta muutamalla. Minä mukaanluettuna.

Ei päivää ettei vahinkoa. Minulla sattui olemaan sellainen huppari päällä, minkä taskut olivat avonaiset, mutta sisällä oli oma tasku puhelimelle. Lopputuloksena oli puhelimen tippuminen radalle ja muutama jopa ajoi sen yli. Näyttö hajalle, mutta sentään toimi vielä. Hauskaa oli!

Kartingin jälkeen vielä kävimme Outlet kylässä tarkistamassa tilanteen. Jännä sinänsä koska suomesta esimerkiksi Eccon kengät maksavat alle sata euroa ja heidän OUTLET myymälässä melkein 300 CAD + verot. Ei minun mielestä kovin halpaa.

Outlet kylästä menimmekin vierailemaan Dustinin ja Carlan kotona. he halusivat tehdä aitoa Kanadalaista herkkua, jonka nimeä en vieläkään saa päähäni. Pastaa, missä sisällä juustoa ja perunaa sekä kylkeen Metsästäjän makkaraa. Oli hyvää!

Ilta meni syödessä ja jutellessa mukavia. Dustin myös esitteli hänen "Lelujaan" autotallista ja peräkärrystä. Onnistunut päivä jälleen ja kaiken lisäksi hän tarjosi meille kyydin kotiin.

Ja unta kuuppaan. Seuraavaa päivää odotellessa. Alkaa päivät vähenemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti